Velkommen på lennygod.dk, dette er En Lenny god ølklubs hjemmeside. På siden finder du info om klubben, vores reglement, formandens leder, billeder og ikke mindst info om de øl vi brygger i ELG bryg.


Nyheder:

Oktober 2009: Vores billeder er rygget til smugmug.com (se under billeder) og bryg hjemmesiden er opdateret (vi er nu oppe på i alt 15 bryg!).

Oktober 2009: En Lenny god ølklub tager på studietur nr. 2 til Bruxelles. Vi besøger ved denne lejlighed også Antwerpen hvor vi tilbringer en super eftermiddag på Kulminator ølbar! Turen bydder også på nogle gode restaurenter (Orphyse Chaussette og Bonsoir Clara).

Februar 2008: Anders Brask er optaget i ølklubben efter en vellykket optagelsesmiddag. Her brillierede han bl.a. med en fantastisk powerpoint præsentation og en lille film fra Dublinturen. Anders er udnævnt til teknisk chef.

Februar 2008: Hjemmesiden opdateres med billeder der er lagt på flickr.com (se under billeder).

Januar 2008: Hjemmesiden opdateres med en ny leder, samt opdatering af ELG bryg siden.

Januar 2008: Lenny-hymnen er nu tilgængelig her.

December 2007: Vi holder nytårsaften i selskab med vores bedre halvdele hjemme hos prospect Anders (hvornår holder du optagelsesmiddag?).

December 2007: Vi holder en super julefrokost hos Lennart hvor vi drikker vores hjemmebryggede jule-hvedeøl og brygmester Carl overrasker os alle med en surprise-juleøl.

Nobember 2007: En Lenny god ølklub drager til dublin.


oprateret: 16.10.2009